Plaça de Nou

Els Castellers de Mollet són a la ràdio

Plaça de 9 és el programa de ràdio dels Castellers de Mollet. S’emet a Ràdio Mollet del Vallès (96.3 FM) els dilluns de 8 a 9 del vespre en directe i es repeteix els dissabtes d’11.30 a 12.30 del migdia.

El nom del programa fa referència al castell que va convertir Mollet del Vallès en la primera plaça de nou del Vallès Oriental, el 3 de 9 amb folre que els Minyons de Terrassa van carregar l’any 1993. A la façana de l’antiga Casa de la Vila, a la plaça de Prat de la Riba, hi ha una placa que commemora aquest fet. Posteriorment, a l’any 2012, el Minyons de Terrassa van descarregar el 3 de 9 amb folre en la 20a Diada dels Castellers de Mollet

Plaça de 9 ha estat present sense interrupcions a la graella de Ràdio Mollet des de l’any 1995. Els diversos equips que, al llarg dels anys, s’han fet càrrec del programa han estat integrats per membres de la colla dels Castellers de Mollet i per tècnics de Ràdio Mollet.

El contingut i l’estructura del programa ha estat, amb lleugeres variacions, sempre el mateix: repàs de l’actualitat castellera de la setmana, tant pel que fa al món casteller com pel que fa a la nostra colla; tema o temes musicals, i agenda d’activitats.

Escolta’ns

El programa Plaça de 9 s’emet a Ràdio Mollet (96.3 FM) els dilluns de 8 a 9 del vespre i es repeteix els dissabtes de 11.30 a 12.30. També el podeu escoltar via http://www.radiomollet.com.

Podeu escoltar tots els programes emesos accedint al podcast de Ràdio Mollet, fent click aquí.

Patrocinadors:

El Nou Can Palau
Venus
Restaurant Pitapes
The Bishop
Bar el Refugio
Frankfurt Parera
Restaurant Pequin
Tours Millan
Instalaciones Jose Bueno
KdCarol
Prat
Bodega Segalés
Bar Zamora
Arelsa
Ingalsa
Plaça Doner Kebab
Molletauto
Cal Jordi
Global Idiomes
Gemat

Amb el suport de:

Ajuntament de Mollet del Vallès
Diputació de Barcelona
Colles Castelleres de Catalunya
Castells Patrimoni de la Humanitat
Estrella Damm
Agbar
Som