Activitats de la Colla

Que fa la colla a banda de castells?
Per a nosaltres es molt important mantenir unida la colla, per això a lo llarg de l’any fem coses com aquestes…

Tallers i xerrades a les escoles

Els Castellers de Mollet fem arribar el fet casteller i la cultura tradicional a les escoles i instituts. Durant tot l’any fem diversos tallers i xerrades per a les escoles i instituts de Mollet i rodalia.

Al llarg de l’any

Torneig Inter-Casteller

Al 2002 a Igualada es va fer el Primer Torneig Inter-Casteller. Des de llavors cada any l’organitza una colla castellera diferent. La nostra colla hi ha participat la majoria de vegades.

Cap al febrer

Calçotada

No només de castells viu el casteller.
Cada any, per l’època de calçots, la colla organitza una calçotada per als socis i amics de la colla que es realitza al pati del centre cívic L’Era.

Cap al febrer

Paradeta de Sant Jordi

Cada any per Sant Jordi la rambla de Mollet es converteix en el centre de la festa de la rosa i el llibre. Castellers de Mollet també hi participem fent paradeta de venda de roses i marxandatge de la colla.

Diada de Sant Jordi

Colònies de Canalla

La canalla és de les parts més importants d’una colla castellera, per això cada any l’equip de canalla realitza unes colònies en la què hi ha diversos jocs i activitats per a la canalla. S’aprofita també per a treballar aspectes importants del món casteller.

Maig-juny

Concurs de cuina

La vigília de l’actuació a la Festa Major de Gallecs, els Castellers de Mollet organitzem un concurs de cuina al centre cívic L’Era. Tots els socis porten un plat o postres que entren a concurs i després sopem tots junts.

Vigília Diada Festa Major Gallecs

Paella

No només de castells viu el casteller.
Després de l’actuació de Gallecs, com a colofó de l’actuació de Gallecs que és on ens vam batejar, fem al centre cívic L’Era una paella per a tots els socis i amics de la colla.

Després de Diada Festa Major Gallecs

Colònies de la Colla

Les colònies de la colla són el moment perfecte per a passar un cap de setmana amb tots els membres de la colla de forma diferent. Sense castells, sense assaigs, només activitats socials i passar una bona estona tots plegats.

Setembre / octubre

Patrocinadors:

El Nou Can Palau
Venus
Restaurant Pitapes
The Bishop
Bar el Refugio
Frankfurt Parera
Restaurant Pequin
Tours Millan
Instalaciones Jose Bueno
KdCarol
Prat
Bodega Segalés
Bar Zamora
Arelsa
Ingalsa
Plaça Doner Kebab
Molletauto
Cal Jordi
Global Idiomes
Gemat

Amb el suport de:

Ajuntament de Mollet del Vallès
Diputació de Barcelona
Colles Castelleres de Catalunya
Castells Patrimoni de la Humanitat
Estrella Damm
Agbar
Som