Actuacions fixes

Totes les actuacions de la colla a cop d’ull

Diada de Fira del Destorb

MITJANS DE MARÇ

L’Associació de Col·leccionistes de Mollet i Comarca organitza amb caràcter periòdic i des de fa 20 anys la Fira del Destorb per facilitar l’intercanvi d’objectes, mobles i andròmines entre particulars, sense caràcter comercial. Es fa a la plaça Prat de la Riba i des de l’any 2012 és la primera cita de la temporada per als Castellers de Mollet.

Diada de Sant Jordi

EL CAP DE SETMANA MÉS PROPER AL 23 D’ABRIL

Una altra cita a la qual els Castellers de Mollet no fallem mai és la Diada de Sant Jordi. Cada any la colla verd claret organitzem una diada castellera el diumenge més proper al 23 d’abril. A més, el mateix dia de Sant Jordi, instal·lem una paradeta a la rambla per celebrar amb la ciutadania la festa de la rosa i el llibre.

Trobada de Colles del Vallès Oriental

MITJANS DE JUNY

Des del 2013 les 3 colles de la comarca celebrem la trobada de Colles del Vallès Oriental. La primera, realitzada al 2013, en varem ser els amfitrions i es va fer a Mollet del Vallès. Des de llavors, els Xics de Granollers, els Castellers de Caldes i els Castellers de Mollet ens troben un cop l’any per compartir l’afició castellera, i ho fem de manera rotativa a cada municipi.

Pilar de Flama Canigó

REVETLLA DE SANT JOAN

Cada any els Castellers de Mollet rebem amb un pilar la flama del Canigó, que el Club Muntanyenc Mollet fa arribar des del Canigó, la muntanya de la Catalunya Nord, a la plaça Catalunya de Mollet, per tal que tots els pobles del Baix Vallès puguin recollir-la per encendre les tradicionals fogueres de la revetlla de Sant Joan.

Diada de Festa Major de Gallecs

TERCERA CAP DE SETMANA DE JULIOL

Gallecs és molt important per nosaltres ja que és on ens vem batejar, ens sentim l’esplanada de l’església de Gallecs com una plaça pròpia. La colla se sent molt vinculada a l’espai rural, de manera que no ha faltat mai a la cita de la festa major de Gallecs, que organitza l’Associació de Veïns. La tercera setmana de juliol, doncs, la colla es predisposa a viure la festa a l’espai natural.

Pilars del Pregó de Festa Major de Mollet

PRIMER DISSABTE DESPRÉS DEL 15 D’AGOST

Juntament amb el pregoner i la Colla Gegantera, els Castellers de Mollet ens sumem a l’inici oficial de la festa major d’estiu de Mollet amb uns pilars a la plaça Prat de la Riba. El confeti i la música donen inici a la celebració del Vot del Poble, que la tradició commemora el cap de setmana següent a la Mare de Déu d’Agost.

Diada de Festa Major

PRIMER CAP DE SETMANA DESPRÉS DEL 15 D’AGOST

Les entitats i la cultura popular són un element clau a la festa major de Mollet, de manera que els Castellers de Mollet hi prenem part d’una manera molt activa. La cita més important del seu programa és la Diada del primer diumenge després del 15 d’agost per la tarda, quan els de la camisa verd clar acosumem a fer una actuació de màxims. Com a curiositat, aquesta actuació es realitza per la tarda degut a la calor que fa a mitjans d’agost per la tarda a Mollet.

Diada de la Fira d’Artesans

MITJANS DE SETEMBRE

La Fira d’Artesans va néixer l’any 1984 a partir d’un projecte elaborat pel grup d’acció cultural Tertúlia, amb el suport de l’Ajuntament, que actualment la coorganitza amb l’Associació de Veïns dels carrers la Fira. El certamen anual, que omple de parades carrers del nucli antic (a l’entorn del carrer Portugal), s’ha convertit en un veritable marc d’activitat ciutadana. Els Castellers de Mollet hi organitzem dos actes, el dissabte per la tarda una paradeta/taller casteller i diumenge fem la actuació castellera a la plaça de l’Artesania.

Diada de Castellers de Mollet

L’ÚLTIM CAP DE SETMANA D’OCTUBRE

A finals d’octubre els Castellers de Mollet organitzem la nostra festa gran, amb una diada de màxims amb colles convidades diumenge i un extens programa d’activitats paral·leles durant tot el cap de setmana, on també hi trobem l’actuació de vigília que es realitza dissabte per la tarda. Així, apropem el món casteller als molletans, a l’hora que els convidem a gaudir d’activitats culturals per a totes les edats a la plaça Prat de la Riba i el Mercat Vell.

Patrocinadors:

El Nou Can Palau
Venus
Restaurant Pitapes
The Bishop
Bar el Refugio
Frankfurt Parera
Restaurant Pequin
Tours Millan
Instalaciones Jose Bueno
KdCarol
Prat
Bodega Segalés
Bar Zamora
Arelsa
Ingalsa
Plaça Doner Kebab
Molletauto
Cal Jordi
Global Idiomes
Gemat

Amb el suport de:

Ajuntament de Mollet del Vallès
Diputació de Barcelona
Colles Castelleres de Catalunya
Castells Patrimoni de la Humanitat
Estrella Damm
Agbar
Som