Casa nostra

El centre cívic L’Era és el nostre quarter general. Li fem un cop d’ull?

L’Era

Casa nostra

Des de l’any 1999 els Castellers de Mollet tenim la seu social al centre cívic L’Era, un equipament municipal situat al barri de la Plana Lledó i inaugurat el 7 de novembre de 1999, després de la rehabilitació de l’edifici que havia acollit una escola. L’edifici té quatre plantes i els Castellers hi tenim un despatx a la primera i un magatzem al patí. La planta baixa és, però, el nostre espai habitual ja que hi disposen de la sala d’actes per assajar, a més del pati, on el 2012 hi varem pintar un mural commemoratiu de la colla.

Assaigs

Els Castellers de Mollet assagem els dimarts de 20h a 22h i els divendres de 20h a 23h.

A l’hivern fem assaig a la sala d’actes, que tenim preparada per a nosaltres ja que te una claraboia que ens permet poder fer assaigs de castells de 7 sense problema. També des de l’any 2016 que hi vam instal·lar una xarxa de seguretat per a poder fer millors assaigs i més segurs.

Amb la caloreta de l’estiu portem l’assaig al patí, que també tenim preparats amb barres d’assaig per a poder fer els escalfaments.

Si un dimarts o divendres al vespre passes per l’Era vine a veure’ns!!

Antics locals

Abans d’estar a l’Era hem estat molts altres llocs. Vam començar els assaigs al Centre Cívic de Can Pantiquet. Després vam anar al Centre La Pau, a la memòria de tots esta el centre que ens va veure créixer, fins que la vam haver de deixar al maig del 1998 i vam anar a l’Escola Longaron. Al 1999 s’inaugurava el que encara és casa nostre, el Centre Cívic l’Era.

1992

Centre Cívic Can Pantiquet

1995

Centre Cívic La Pau

1998

Escola Longaron

1999

Cente Cívic l’Era

Patrocinadors:

El Nou Can Palau
Venus
Restaurant Pitapes
The Bishop
Bar el Refugio
Frankfurt Parera
Restaurant Pequin
Tours Millan
Instalaciones Jose Bueno
KdCarol
Prat
Bodega Segalés
Bar Zamora
Arelsa
Ingalsa
Plaça Doner Kebab
Molletauto
Cal Jordi
Global Idiomes
Gemat

Amb el suport de:

Ajuntament de Mollet del Vallès
Diputació de Barcelona
Colles Castelleres de Catalunya
Castells Patrimoni de la Humanitat
Estrella Damm
Agbar
Som